Kauaskantoisia toimitiloja

Autamme asiakastamme menestymään pitkällä aikavälillä luomalla puitteet, joissa sijainti, toimitilojen koko ja asiakkaan tarpeet kohtaavat. Pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa neuvotellen myös jatkuvasti skaalaamaan palveluitamme, jolloin yrityksellä on aina tarvittavat tilat käytössään. 

Olitpa yksinyrittäjä, valtakunnallinen tai paikallinen toimija, teollisuuslaitos tai hallinnon alalla - ole yhteydessä niin etsitään sopiva ratkaisu!

 

Tuhannen työpaikan kortteli 39

 

Joensuun ydinkeskustassa, Kortteli 39:n, rakennushankkeen ensimmäinen vaihe on käynnistynyt. Korttelin asemakaavan vahvistamisen jälkeen rakennustyöt jatkuvat suunnitellussa aikataulussa. 

Ensimmäisen vaiheen rakennustyömaa, KOY Torikatu 19 on jo pitkällä. Urakkakilpailussa rakentajaksi valikoitui joensuulainen Rakennustoimisto K. Tervo Oy. Koko kohde toteutuu pääosin paikallisin voimin pääsuunnittelusta LVISA-urakointiin. Kiinteistö on 12.500 m2 ja se rakennetaan seitsemään kerrokseen. Lisäksi tulevat maanalaiset autohallipaikat. Neljä ensimmäistä kerrosta tulevat liike- ja toimistokäyttöön ja kolme ylintä kerrosta asunnoiksi. Liike- ja toimistotilat vuokraa tai myy Korhonen Yhtiöt ja asunnot myy Rakennustoimisto K. Tervo Oy. 

Toimitilojen osalta uusi Torikatu 19:n on lähes kokonaan varattu! Myös asunnot on pitkälti myyty.

Jos Joensuun kaupungin valtuusto päättää rakentaa musiikkisalin, siitä tulisi tämän korttelin kakkosvaihe. 

Kolmantena rakennusvaiheena tulee uudisrakennus Suvantokatu 8:aan, johon on tarkoitus tehdä kuusikerroksinen liike- ja asuintalo. 

Kortteliin ei ole 35 vuoteen rakennettu uutta, joten uudistuminen on otettu vastaan kaikin puolin positiivisesti. 

Hinta-arviot ja mahdolliset varaukset sekä suunnitelmien tarkempi esittely: 

Esko Torssonen / 0400 678 949 / Korhonen Yhtiöt Oy / esko.torssonen (a) korhonenyhtiot.fi

Havainnekuvia uudesta Torikatu 19:stä