Tässä pikkuruisessa mökissä Pertti Korhonen syntyi vanhempiensa esikoisena.
Toteutus WEBON ylläpitoon
               www.hape.fi

Historiaa

Korhonen Yhtiöt Oy:n toiminta käynnistyi vuonna 1959, kun Erkki Korhonen osti Kiitokitee Oy:n. Ostettu yritys oli yhden auton yritys, jolla oli kaksi lupaa. Yhtiö kuljetti Alkon tuotteita Rajamäeltä Joensuun alueen harvalukuisiin myymälöihin ja lisäksi yhtiöllä oli yksi tavaraliikennelupa Helsingistä Joensuuhun.


Se oli kuitenkin lähtölaukaus yritykselle, joka orgaanisen kasvun ja lukuisten yritysostojen kautta kasvoi Suomen suurimmaksi perheomisteiseksi logistiikka-alan yritykseksi.


Kuljetusliiketoiminnan yhteydessä erityisesti 1990 – ja 2000 - luvuilla rakennettiin omaan toimintaan tarvittavia tiloja. Niiden yhteyteen rakennettiin myös vuokrattavia tiloja lähinnä logistiikka-alan koulutuksen ja korjaamotoiminnan tarpeisiin. Emoyhtiö jatkoi tätä kiinteistöliiketoimintaa, kun kuljetusliiketoimintaa harjoittava tytäryritys myytiin vuonna 2012. 


Korhonen Yhtiöt Oy jatkaa siis edelleen Pertti Korhosen johdolla kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaa. Kiinteistö- ja sijoitusjohtajaksi siirtyi Suomen Kiitoautojen aikaisempi toimitusjohtaja Esko Torssonen.


Lukkotie 9, FI-80100 Joensuu
Tel. +358 400 672 949
hilkka.tanskanen@korhonenyhtiot.fi
H y v ä t   t i l a t   t o i m i a.
 H y v ä t   t i l a t   t o i m i a.